tisdag, oktober 26, 2010

Gai phad met mamuang hin mapaan

Tror att det finns många som jag som följer en hel drös med olika matbloggar, hur gör ni för att se om de blivit uppdaterade? Själv använder jag mig av google reader, men jag är inte helt nöjd! Jag saknar den personlighet som en blogg har när man klickar in på den och jag tycker det är svårt att komma ihåg vad man såg vart. Hur gör ni? Finns det ngt smartare sätt? Jag har testat bloggkoll.se (bloglovin.com) men gillade inte den heller...

Detta recept såg jag iaf för någon dag/vecka sen i min blogglista och tänkte att det måste jag prova! Idag när jag skulle hitta det igen var det inte lika lätt... Receptet kommer från pickipicki


(Ber om ursäkt för den hemska bilden, den är tagen med mobilen)

Stekt kyckling med cashewnötter
160 g strimlad kyckling
1 dl rostade cashewnötter
1 dl tunt skurna morötter
1 dl tunt skuren gul lök
2 st torkade chili
1 dl hackad vårlök
1 dl champinjoner
1 nypa salt
1-2 tsk fisksås
3 tsk socker
3 msk ostronsås
3 msk fisksås
4 tsk vatten

- Stek kycklingen i olja tills den får fin färg.
- Tillsätt lök, morötter, svamp och vatten, woka tills det nästan är klart.
- Tillsätt ostronsås, fisksås, socker och vårlök. Blanda om ordentligt och smaka av med salt om det behövs. Tillsätt nötter och skuren chili.
- Servera med ris.


Inga kommentarer: