söndag, november 01, 2009

Daimpannacotta

Med en Marabou Daim i skafferiet, 1 dl grädde i kylen och mersmak efter fredagens pannacotta, så var jag bara tvungen att testa Daimpannacotta. Låter det inte fantastiskt gott?? Och vet du, det var det oxå! Den krispiga knäcken i daimen gav pannacottan det där lilla extra..!

2 portioner
50 g Marabou Daim
1 dl grädde
1 msk socker
1/3 gelatinblad

- Koka upp grädden tillsammans med sockret och låt sjuda i ca 10 min
- Blötlägg gelatinet i kallt vatten, ca 5 min
- Hacka chokladen
- Ta av grädden från värmen, tillsätt gelatinet och rör ner chokladen.
- Häll över i 4 portionsformar och ställ kallt i 2-3 h
- Tina hallonen och blanda med socker och dekorera pannacottan precis innan servering



1 kommentar:

Areyanna sa...

Guuuud så gott!! Don´t show me don´t show meeee... hhehehe redan försent bejbiii.....=)