250 g mörk choklad (jag använde marabou mörk)
150 g smör
4 ägg
4 msk socker
1 msk mjöl
- Smöra en form med löstagbar kant.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
- Bryt chokladen i bitar i en skål.
- Smält smöret och häll över chokladen och rör om till all choklad har smält.
- Vispa ner chokladen i äggen.
- Tillsätt mjölet och blanda väl.
- Grädda i 180 grader ca 15 min, till kakan stelnat på ovansidan men fortfarande är krämig inuti. - Låt svalna och ställ kallt.
- Servera med lättvispad grädde

3 kommentarer:
Wow vilken smaskig kaka! Snacka om att jag blev sugen :-)
Nej, det har inte kommit något... Men maila det igen till karin.toftling@telia.com så ska jag laga det i veckan :-)
Mumma, en härlig chokladkaka är ju aldrig fel =)
En kladdig chokladkaka är ju supersmarrigt! Ser jättegott ut!!
Skicka en kommentar